Where Do You Want Whitby To Go Today? - Private Conversation

Bra att ha på jobbet

Ja tycker att det är väldigt bra att ha en etikettskrivare på jobbet, det är något som hjälper och underlättar ens jobb och det är väldigt tacksamt skulle jag säga.
Det finns ju många olika typer av etikettskrivare så det gäller att välja en som kommer att passa en bra och som gör jobbet som det ska.
Och det är ju bra att det finns så många bra att välja på. Men om man är osäker så kan man ju alltid kolla online och se vilka som är mest populära och som har fått bra kritik. Det är ett enkelt sätt att kolla vilka produkter som är bra och som passar en bra för just det man ska ha dom till.

Kolla med andra och se vad dom använder

Ja ett annat bra sätt att att kolla med andra och se vad det är som dom använder och se om det är något som passar dom och om det kanske skulle passa en själv. Ja det är bra att det finns olika sätt att kolla upp saker så att man har bra saker när man jobbar. Det underlättar väldigt mycket och gör att det blir smidigare och lättare gjort. Så det finns många fördelar med det.
Så se till att kolla upp vad det är för saker som är bra så kommer det att blir bra och det kommer att fungera väldigt bra på jobbet och det är ju något som alla vill och önskar.
Ja där jag jobba i vår reception så har vi bra saker som gör att det blir lättare att utföra jobbet och göra det på ett bra och enkelt sätt. Ja det är verkligen något som man vill och önskar och det gör det hela lite lättare och roligare att jobba. Och trivs man på jobbet och har bra saker att jobba med.